"A hit látja a láthatatlant, hiszi a hihetetlent és ajándékba adja a lehetetlent."

2023. szeptember
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

A lélek sötét éjszakája

A lélek sötét éjszakája

A felébredés nem tündérmese. A tudatosodás és önmegismerés nem gyalog galopp, ahogy azt az elején elképzeljük és évekig, vagy egész életen keresztül is eltarthat. Vannak könnyebb és nehezebb időszakai. Egy biztos, most minden körülmény afelé vezet, hogy felébredjen az ember és az élet egy magasabb szintjét élje. Minden esemény és személy nem azért van most az életedben, hogy még jobban megnehezítse azt, hanem hogy segítsen a tisztulásban, gyógyulásban, múltbéli traumák és negatív programok elengedésében. És igen, saját árnyoldaladdal való találkozásban, félelmeid és gyengeségeid leküzdésében. Úgy érzed, hogy a kezdet a legnehezebb… Rájössz, hogy a szórakozás, evés, alvás, munka, testi igények kielégítése és bármilyen élvezeti szer fogyasztása már nem elégít ki. Sőt! Eddig csak azért csináltad, hogy eltereld a figyelmed a gondolataidról, a sivár hétköznapokról, mert érezted, hogy üres az életed, hiányzik valami…

Egy idő után rájössz, hogy ez nem megoldás. Keresni kezded életed értelmét, kutatod, hogy miért vagyunk itt a Földön. Kutatod, de nem találod. A földi magyarázatok a legkevésbé sem elégítenek ki, mint a munka, család, kapcsolatok. Már nem vágysz nagyobb házra, minél több anyagi javakra, fényűzésre, egyszerűen csak SZABAD akarsz lenni. Szabad a rendszertől, mely abszurd módon csak az anyagiak révén adhat látszólagos szabadságot. Vágysz a függetlenségre, vágysz egy olyan hivatásra, ami értelmet ad az életednek. Sóvárogsz egy harmonikus, békés életre, egységben a természettel. Közben egyedül maradsz. Mélységesen egyedül. A régi barátságok és ismeretségek lemorzsolódnak, az újak még nem manifesztálódtak. Átalakulsz, elrezonálsz. Akikkel eddig sülve-főve együtt voltál, idegenek lesznek. Foggal-körömmel próbálsz ragaszkodni a régi „boldog tudatlan” életedhez. De innen már nincs visszaút. Akkor könnyebb volt minden. Másrészt vágysz is el, mert szíved mélyén érzed, hogy ez nem a Te otthonod. Vendég vagy itt a Földön, küldetéssel. Mindenki más küldetéssel van itt, így tartsuk tiszteletben a másik ember másságát, életszemléletét. Nem mindenki tud beállni a sorba, ezért változik a világ.

Akik beletörődnek, hozzátok szólok: ébredjetek! Keressétek az igazságot! Gondolkodjatok! Akik pedig nem törődnek bele: kitartást és sok-sok erőt. Nem vagy egyedül! Keressétek az utatokat, hallgassatok a szívetekre, szabaduljatok meg a traumáitoktól, engedjétek el a sérelmeket, rossz mintákat, amik békétlenséget és bánatot hoznak az életetekbe. Tiszteljétek és becsüljétek magatokat! Merjétek kimutatni az érzéseiteket, merjétek megkeresni és felvállalni Önvalótokat! Erősödjetek, szerveződjetek, segítsétek egymást!

Szeretettel,

Shina

Kép:

https://pixabay.com

Vélemény, hozzászólás?