2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El tudnád képzelni?

El tudnád képzelni?

El tudnád képzelni az életed egy olyan társadalomban, ahol nem csak egy szám és egy potenciális adófizető, fogyasztó vagy az állam számára?

Ahol életed és tested felett teljes mértékben Neked van hatalmad és a tiszta levegő, víz és étel alapvető emberi jogod?

Ahol már kisgyerekként megtanítják az állatok és növények tiszteletét, a természettel való együttélést és az univerzális törvényeket, melyek elengedhetetlenek életünk tudatos irányításához?

Ahol az oktatási rendszer az erősségeidre, képességeidre, érdeklődési körödre épít, hogy a legjobbat hozhassa ki belőled, később pedig azt a hivatást választhasd, amit szívvel-lélekkel tudsz művelni?

Ahol megtanítják, hogyan csendesedj el, hogyan tudatosítsd programjaidat és mintáidat, hogyan fejlődj és gyógyítsd meg önmagad?

Ahol az egyéni gondolkodókat, a kutatókat, a reformereket, az igazság kimondóit nem nyomják el és teszik nevetségessé…?

Ahol az igazság, a tisztesség, az őszinteség, az erkölcs, a bátorság, a segítőkészség, az érdek nélküliség, az önzetlenség, a tradíció, a természetesség és a tisztaság az értékek?

Ahol az emberi kapcsolatok a tiszta szereteten, a másik értékeinek megbecsülésén és támogatásán alapszanak?

Ahol a bölcsesség, tudás és hit érték, a természetesség szépség, a belső értékek pedig fontosabbak, mint a külső káprázatok?

Ahol a szónak súlya van, a bizalom megkérdőjelezhetetlen, a gondolataidnak, szavaidnak és cselekedeteidnek pedig következménye van?

Ahol biztonságban érezheted magad, mert a „törvények” nem egy papíron szerepelnek, hanem az emberek lelkében?

Ahol mindenki tisztában van a karmával, az univerzális törvényekkel és hogy élete minden pillanatáért csakis ő felel?

Utópikus, ideális társadalomnak tűnik? Nem az, csak egyre többen emlékszünk, honnan jöttünk és a jelenlegi rendszer életidegen a számunkra. Ha Téged is megérintett, azért vagy itt, hogy segítsd itt ezt a világot létrehozni.

Mert minden, amit el tudsz képzelni, az valóságos!!!

Szeretettel,

                         Shina

Kép:

https://pixabay.com

Vélemény, hozzászólás?