2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Könyvajánló: A leggazadagabb barlanglakó – Doug Batchelor

Könyvajánló: A leggazadagabb barlanglakó – Doug Batchelor

Avagy egy tönkrement élet megváltásának története…

Hiszek benne, hogy Isten sokszor embereken, cselekedeteken és történéseken keresztül üzen nekünk, ha már másként nem hallgatunk sugallataira. Nagyon „tisztának” kell lennünk ahhoz, hogy üzenetei átjöjjenek tiszta, szívbéli megérzés és tudás formájában. Ha letértünk az útról, jobb híján embereken és történéseken keresztül is üzenhet. Az elmúlt pár hetem szinte csak erről szól. Nagyon hálás vagyok egy házaspár barátomnak, akiktől ezt a könyvet kaptam, ők mindig tiszta csatornái Istennek, néha olyan érzésem van, mintha pontosan tudnák, mi zajlik bennem, pedig a távolságnak köszönhetően nagyon ritkán van alkalom személyesen találkozni. No de nem akarok eltérni magától a könyvtől…

A könyv egy emberről szól, Dougról, aki egy milliomos apa és egy show bizniszben mozgó anya gyermekeként látta meg a napvilágot. Mindene megvolt, amit csak kívánt, már gyermekkorában olyan élményekben volt része, amiről sokunk csak álmodik. Gondolhatnánk, hogy minden adott lett volna ahhoz, hogy egy mai szemmel nézve „szép karriert” fusson be. Arra azonban korán rá kellett jönnie, hogy egyetlen, amit nem vehet meg, az a boldogság. Nem látta értelmét az életének. Drogokban, alkoholban kereste az anyag által nyújtott pillanatnyi hamis örömöket, gyakran került konfliktusba a környezetével. Bár apja sikeres üzletember volt, ő mégis egy Palm Springs melletti poros barlangban kereste élete értelmét, amire egy, a barlangban hagyott poros „könyv” vezette rá: a Szent Biblia. Egy csodával határos igaz történet, ami bárkivel megtörtéhet.


„Hosszú utat kellett bejárnom, míg megtanultam, hogy az a boldogság, amit a világ ajánl, nem valódi. Csak egy nagy hazugság. De az Isten szolgálatának és a másokért végzett szolgálatnak az öröme, Barátom, valódi, igazi, és nem leszel tőle másnapos!”

Szeretettel,

Shina

Forrás: Doug Batchelor – A leggazadagabb barlanglakó

Vélemény, hozzászólás?