2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Számmisztika, avagy segítség az önmegismerésben, utunk megtalálásában

Számmisztika, avagy segítség az önmegismerésben, utunk megtalálásában

A számmisztikával (numerológiával) pár éve találkoztam először, amikor elkezdtem kutakodni, hogy mi miért történik az életemben és mi a „feladatom” ebben a világban. Különös volt belegondolni, hogy születési nevünk és dátumunk milyen nagy hatással van az életünkre. A numeroszkóp akárcsak a horoszkóp, egy energia képlet. Minden számnak megvan a sajátos rezgése, ami hatással van az életünkre. A napjainkban használatos numerológiai számításokra Püthagorasz (kb. ie. 570 körül született) görög filozófus volt a legnagyobb hatással.

A születési dátumunk alapján ki lehet számítani a sorsmisszió számunk, ami segítséget ad ahhoz, hogy felfedezzük, mi a küldetésünk és feladatunk az életben. Továbbá megmutatja erősségeinket, gyengeségeinket, lehetőségeinket és a lehetséges bukatóinkat.  Útmutatást nyújt, hogy mely területeket fejlesszük magunkban és tudatosan tudjunk élni azzal, amit a sors adott nekünk.

A születési hónapunk (gyerekkori számunk) jelzi, hogy milyen lehetőségeket, segítséget kaptunk az elinduláshoz, hogyan éltük meg a gyerekkorunkat. A születésnapunk száma felnőttkorunk lehetőségeit mutatja, a születési évszámunk pedig életünk utolsó periódusának potenciálját.

Életünk 9 éves nagyciklusainak számai energetikájával rányomja a bélyegét az adott időszakra. Minden egyes ciklus a szám meghatározott energetikájával, az életünk más és más területeit segíti a fejlődésben.

A személyes évünk is ugyanezen az elven működik, csupán ott 1 éves időintervallumokról van szó.

Nevünk is óriási hatással van életünkre, én a saját bőrömön is tapasztaltam egy névváltoztatást követően. Születési nevem és a felvett nevem energetikája szöges ellentétben állt egymással, ami nemcsak hogy letérített egy időre az utamról, hanem sok belső konfliktust, nyugtalanságot, önképzavart okozott.  Nevünk meghatározza identitásunkat, egyéniségünket is. Megmutatja rejtett személyiségünket és a külvilág fele mutatni kívánt tulajdonságainkat is.

Ezek csupán a legismertebb kalkulációk, létezik még megannyi számítás a születési dátumunk és a nevünk alapján, ami személyiségünk apró részleteit is felfedheti.

A számmisztikának párkapcsolatokban is nagy haszna lehet. Jelezheti, hogy mennyire illik össze két ember, hol lehetnek konfliktusok és problémák.

A számmisztika támogat abban, hogy minél többet hozzunk ki életünkből. Érdemes legalább egyszer az életben egy számmisztikussal elkészíttetni numerológiai képletünket, aki rá tud világítani az összefüggésekre, lehetőségeinkre, hogy tudatosabban tudjuk kiaknázni a bennünk rejlő potenciált. Ha erre nincs lehetőség, akár könyvekből is rengeteget tanulhatunk.

„Ismerd meg tenmagad, s feltárul előtted az univerzum és Isten.” – Püthagorasz

Szeretettel,

Shina

Ajánlott könyvek:

Dan Millman – Erre születtél

Források:

Lynn Buess – Örök számmisztika

Kiss Zoltán Zéro – A sorsunk a számokban

Képek:

https://pixabay.com

Vélemény, hozzászólás?