Tésztasaláta
Hozzávalók:
- Barilla Fusilli tészta
- Kígyóuborka
- Paradicsom
- Póréhagyma
- Kukorica
- Olívabogyó
- Kefír
- Mustár
- Majonéz
- Só
- Bors
- 1 gerezd fokhagyma1
Elkészítés:
A tésztát kifőzöm, hogy legyen ideje kihűlni. Körülbelül 3 paradicsomot, 1 kígyóuborkát, 1 póréhagymát, 15-20 olívabogyót apróra vágok, hozzáadok fél konzerv kukoricát. Csemege uborkát is lehet bele rakni, különleges ízvilágot ad neki. A kefírbe (lehet tejfölt is használni) keverek sót, borsot, 2 kiskanál mustárt, 2 evőkanál majonézt és egy kis gerezd fokhagymát belereszelek. Ha kihűlt a tészta, összekeverem a zöldségekkel és az öntettel.