Gombás zabpelyhes kosárka, hamis tojássárgájával
Növényi vajon egy nagyobb vöröshagymát dinsztelek, sózom, hozzáadom az apróra vágott gombát /kb. 15 db volt/, majd fedő alatt párolom. Ízesítem borssal, oregánóval, majorannával, zöldség zöldjével, s a végén adok hozzá ketchupot. A fokhagymát kifelejtettem belőle / anélkül is finom lett/. A levet nem főzöm el róla. Hozzáadok annyi zabpelyhet, amennyit felvesz, ez nálam 250 g volt, plusz csicserilisztet, ez fogja majd össze. Burgonyát főzök só nélkül. Ha kész, összetöröm, adok hozzá feketesót, kurkumát, egy kis mustárt, szerecsendiót, kis növényi vajat. A gombás masszából kosárkát formálok, közepébe ültetem a krumlit, s tepsiben megsütöm