Spárgás-tofus brassói
                Hozzávalók:
- 6 db burgonya
 - 1 fej vöröshagyma
 - 4 gerezd fokhagyma
 - 1 db zöldpaprika
 - 1 db paradicsom
 - 1 csokor spárga
 - 1 csomag bükkfán füstölt tofu
 - Só
 - Feketebors
 - Füstölt pirospaprika
 - Szójaszósz
 - Pici mustár
 
Elkészítés:
A tofut kicsi kockákra vágom, megpirítom, majd a legvégén 3 e.k. szójaszósszal összesütöm. Külön edényben növényi zsiradékon hagymát dinsztelek, füstölt pirospaprikát szórok rá, majd hozzáadom a spárgát, apróra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, mustárt, sózom, borsozom. Kevés vízzel felfőzőm, mikor kész, hozzákeverem a tofut. Burgonyát kis kockákra összevágom, növényi zsírban kisütöm, lecsepegtetem, majd összekeverem az összes hozzávalót.