Vegán lecsó tofuval
Hozzávalók:
- 10 db nagyobb zöldpaprika
- 1 db erős paprika
- 10 db paradicsom
- 1 ek. kókuszzsír
- 3 nagy fej vöröshagyma
- feketesó
- tofu
- folyékony füst
- kurkuma
Elkészítés:
A tofut összetöröm, teszek rá fekete sót, ez adja meg a tojás ízét, és rakok rá kurkumát, attól lesz szép sárga.
Kókuszzsíron megpárolom a csíkokra vágott vöröshagymát, hozzáadom az apróra vágott paradicsomot, kicsit felfőzöm, hogy engedjen a levéből.
Karikákra vágott zöldpaprikát adok hozzá. Nem főzöm sokáig, hogy azért roppanós maradjon a paprika.
Hozzáadom a folyékony füstöt, s hozzákeverem a a fűszeres tofut és összefőzöm.